Cum comand?

Toate comenzile se fac online, de pe pagina serviciului dorit. Daca aveti o intrebare prevanzare, va rugam sa folositi cu incredere formularul intrebari prevanzare.

1. Se alege un produs:

Pentru inregistrarea domeniilor, completati formularul din pagina inregistrare domenii.

Pentru comandarea unui pachet de gazduire, pachet reseller, server virtual sau server dedicat, intrati pe pagina produsului respectiv si accesati butonul comanda.

2. Introduceti datele:

Completati toate campurile afisate pe pagina, iar la final, daca sunteti deja clientul nostru, completati cu datele de autentificare, in caz contrar, completati campurile cu datele dumneavoastra de contact. La aceasta etapa trebuie sa setati si metoda de plata preferata.

3. Plata

Dupa ce ati trimis comanda, veti fi redirectat spre factura proforma in care gasiti informatiile de plata prin transfer bancar, depunere numerar, mandat postal, sau, daca ati selectat metoda de plata PayPal (plata cu cardul), atunci veti fi redirectat spre pagina PayPal unde trebuie sa efectuati plata cu cardul.

4. Activare

Activarea serviciilor comandate de dumneavoastra se va face imediat dupa confirmarea platii. Veti primi in scurt timp un email cu informatii despre produsul dumneavoastra si date de conectare, dupa caz.